22 januari – An apple a day…

Vandaag was een moeilijke dag. Eerst een gesprek met de radioloog over het plan met betrekking tot het bestralen. Erg veel informatie maar eigenlijk niet compleet zonder het gesprek met de oncoloog, dat we maandag hebben.

bestralingsmaskerOok al is het plan nog niet definitief, werd er wel alvast een masker gemaakt. Eigenlijk stelt het niet veel voor (doet geen pijn en is niet gevaarlijk of eng) maar al met al toch wel heftig. Dan is het ineens allemaal wat echter en mam werd er even verdrietig van. Waar we echt enorm blij mee zijn is hoe iedereen in het VU voor alles de tijd neemt en begrip toont. Daar hebben we niets over te klagen en mede daardoor was mam ook snel weer rustig.

Hier een foto (van het internet) van zo’n masker.  Mooi dat het bestaat want het zorgt er voor dat bestraling zo nauwkeurig mogelijk kan plaatsvinden doordat het hoofd niet kan bewegen.

En dan is het echt heerlijk als er bij thuiskomst een heerlijke fruitdoos te wachten staat. Ina, René en Sandra, ontzettend bedankt!

IMG_0215

Omdat er veel afspraken met artsen waren en het niet helemaal duidelijk was wanneer er weer wat rust was hebben we even de ‘bezoek agenda’ niet gevuld met bezoektijden. Inmiddels staan er ook weer een paar plekjes in, de bestralingen beginnen waarschijnlijk ergens eind januari. Maar zoals altijd: afspraken onder voorbehoud!

Door een verhuizing van de website hebben we ook wat instellingen moeten aanpassen in de agenda. Volgens mij werkt het nu zoals het hoort, maar krijg je rare emailberichten, foutmeldingen of iets dergelijks, laat het me alsjeblieft even weten. Aanpassen is een fluitje van een cent – maar dan moet ik wel weten dat er iets niet klopt!