21 november

[door Jacques] Zaterdag begint traditioneel met een gang naar een warme Amsterdamse bakker, dwz door de schrijver van dit stuk, want gedurende zijn afwezigheid worden de rimpels en andere oneffenheden door Jannie weggewerkt. Sommige cosmetische zaken herkent ze niet maar weet wel te omschrijven wat ze zoekt.
Ondanks het feit dat een buitenstaander nauwelijks zal merken dat Jannie ziek is blijkt, zoals bij de cosmetica, dat niet alles gaat zoals het hoort. De was met waspoeder in een droger doen is niet handig en de was wordt er ook niet echt schoon van. Samen komen we er wel uit.
Vriendin en ex-collega Els komt op de koffie, ze kletsen heel wat af, ook over de verhuizing van Els naar een ander appartement in Amsterdam. Na de lunch, wordt een deel van de was perfect gestreken, beter dan ik het kan.

PB212677

Tussentijds is het genieten geblazen van een bijna privé Sinterklaas die met echte, roetzwarte, zwarte Pieten, met veel muziek voorbij komt varen.PB212673PB212674
In de middag komt Adida-vriendin Jet op bezoek en ook hier wordt er weer veel gepraat. Aan gespreksstof geen gebrek. Omdat het zaterdag is hebben veel mensen de tijd om te bellen en komen er veel telefoontjes binnen.
 PB212682
Al met al een drukke dag maar Jannie doorstaat het goed al is ze wel wat moe.
Morgen komt zoon Marc op de koffie.