Oudjaarsbrief Jannie

Hallo lieve mensen,

Allereerst mijn beste wensen voor jullie allemaal voor het komend jaar.  Veel dank voor alle lieve wensen die ik van jullie kreeg en krijg.
Komende week wordt spannend voor me. Jullie goede wensen kan ik dan goed gebruiken.

Volgende week wordt spannend voor me m.b.t. de scan en de biopsie die daar hoogstwaarschijnlijk op volgt. Alle voorbereidingen zijn al getroffen. Ik verwacht dat duidelijk wordt wat er precies aan de hand is.  Weinig progressie, of beter, geen progressie in lezen en andere dingen die niet lukken.

Jacques is perfect als mijn mantelzorger maar het is een rol die hem niet van nature afgaat. We hebben er beiden moeite mee. We komen rare momenten tegen zoals daarnet toen ik niet wist hoe ik de was kon draaien. Knetter nat zat die in de wasmachine. Ik kwam er niet uit. Jacques erbij gehaald. Hij kan lezen hoe het moet. Dat lukte ook, alleen zag ik ineens wat hij fout deed waarna ik de leiding overnam. Irritant natuurlijk voor Jacques.

Onlangs ook een moeilijk moment bij de groenteboer. Ik wilde basilicum maar ik kon niet op dat woord komen. Drie mensen probeerden me te helpen. Jacques begreep me ook niet. Ik kreeg het Spaans benauwd. Was ik maar in de supermarkt waar ik alles gewoon kan pakken. Ik kreeg een paar suggesties van dingen die ik ook kon gebruiken maar geen basilicum.

Lieve mensen blijf me maar jullie goede wensen sturen.  Ik neem me voor om na volgende week jullie weer een mail te sturen.

Veel liefs
Jannie

En de beste wensen van ons allemaal!

IMG_7798