12 januari – Opnieuw opgenomen

Vanmorgen werd mam weer verward wakker en is in overleg met de arts van het VU een ambulance gebeld. Het ziet er weer ongeveer hetzelfde uit als vorige keer, behalve dat de epileptische aanval deze keer veel minder zwaar was. Praten is weer enorm moeilijk maar ze is ook erg moe van de medicijnen en de aanval. Vermoeidheid maakt het sowieso altijd moeilijker voor mam om te praten. Voorlopig verwachten de artsen dat mam net als vorige keer weer snel zal herstellen, maar uiteraard is dat met een slag om de arm.

Omdat de medium care afdelingen van VU, AMC en OLVG geen plaats hadden (tsja, je leest er wel eens over….) is mam overgebracht naar het Slotervaart Ziekenhuis. Daar ligt ze nu op een medium care afdeling met continue toezicht. Ze ligt nu heerlijk te slapen. Zo af en toe praat ze in haar slaap en dan mompelt ze heel tevreden ‘hè, lekker’.

Als er belangrijk nieuws is zal ik een nieuwe blog maken. Elke dag wordt er aan iedereen automatisch om 18:00 een mail gestuurd als er een nieuwe blog online staat. Wil je weten of er al eerder nieuws is kun je ook kijken of er al nieuws op de website staat.

20160112083353