afscheidsfotografie

[introductie 2020]

Toen mijn moeder eind 2015 van het ene op het andere moment ernstig ziek werd werd ik veel gebeld. Niet alleen door bezorgde familie en vrienden die ik goed kende en aan wie ik zelf heel graag mijn verhaal kwijt wilde en steun aan had, maar ook door mensen die ik iets minder goed kende. Natuurlijk was dat ook hartverwarmend maar al snel merkte ik dat ik daar de tijd en energie niet voor had. Tijd en energie had ik heel hard nodig voor mijn vader en moeder en alle gesprekken met artsen en specialisten (zie ook de blogs). Nu, jaren later, ben ik nog steeds heel blij dat ik toen bedacht dat een blog dit probleem zou oplossen. Ik kon iedereen op de hoogte houden en ik had (niet van tevoren bedacht) een manier om alles van mij af te schrijven. Van elke nieuwe post werd automatisch een nieuwsbrief gestuurd naar iedereen die zich daarvoor had aangemeld.

Ook het maken van afspraken voor ziekenbezoek werd makkelijk door een plugin die ik gebruikte (teambooking). Mijn moeder kon zelf geen afspraken meer maken en mijn vader had andere dingen aan zijn hoofd. Iedereen kon zelf een afspraak inplannen op momenten die wij van tevoren hadden gekozen. Nu werd bezoek gewoon leuk en had niemand er meer een administratieve dagtaak aan.

De agenda werkt nu natuurlijk niet meer – het is nu gewoon een plaatje. Maar ik heb het laten staan omdat het zo fijn was.

[oorspronkelijke tekst 2015]

Deze blog is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe het met Jannie gaat. Opgezet door dochter Jacqueline, af en toe aangevuld door Jacques. Maar wil je zelf een bijdrage leveren (tekst, foto’s etc.) dan zijn we daar heel blij mee!

Wil je op bezoek komen? Probeer dan een tijd te vinden die je goed uitkomt in de onderstaande kalender. Klik op 1 van de groene vakjes en kijk welke tijd er nog vrij is. Vul je naam, emailadres en telefoonnummer in en klik op ‘book now’. Is er geen groen vakje? Dan zijn anderen je al voor geweest of hebben we andere plannen.
Is er wel een groen vakje maar lukt het niet om een afspraak te maken? Bel dan gewoon even met Jacqueline (mij) dan doe ik het voor je! Na het maken van een afspraak ontvang je een email. SVP goed lezen!

Mam is op het moment gewoon thuis

Kom je op bezoek en wil je iets meenemen?
Hou het dan op een stukje (pure) chocolade, bonbonnetjes of een paar sinaasappels. Het helpt mam om alles overzichtelijk te houden!

Wil je een kaartje sturen? Dan is het fijn als je er ook een foto van jezelf bij kan doen. Lezen lukt nog niet goed en met een foto weet ze door wie de kaart gestuurd is.

Vanaf het Centraal Station is de Van der Palmkade goed te bereiken met bus 21 (richting Geuzenveld). Overdag rijdt er minstens elke 10 minuten een bus van het Centraal station. Uitstaphalte is Kostverlorenstraat. Vanaf daar is het maar 2 minuten lopen. Ga tussen Bagels & Beans en de sportschool door de poort heen en dan vindt je de ingang naast het eetcafe Breitner.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan automatisch een email zodra er een nieuw bericht op de website is geplaatst!