25 december – planning biopsie

Door enorme drukte is het mij afgelopen week niet gelukt de blogs online te zetten. Vandaar dat er nu een paar met terugwerkende kracht zijn geplaatst, plus deze.wenskaart 2016vs2

Morgen gaan wij (Frank, Fokke, Eise en ik) gezellig met Marc en Marielle Kersterklaas vieren bij pap en mam. Normaal vieren we Sinterklaas met kado’s en kerst met lekker eten. Sinterklaas was er dit jaar een beetje bij ingeschoten, niemand had zin en energie om te gaan winkelen. En dus hebben we het verschoven naar kerst. Het blijft voor ons Sinterklaas voor de kado’s dus we verwachten nog de nodige gedichten.. En maken ons op voor de traditionele vleesfondue!

Inmiddels is er een datum voor de biopsie bekend. 7 januari in de loop van de ochtend wordt mam opgenomen. Dan wordt ergens die dag een MRI gemaakt die dan eind van de dag besproken wordt. Afhankelijk van wat daar op te zien is volgt er 8 januari een biopsie. Ik ga er van uit dat mam dan 9 en 10 januari in ieder geval nog wel in het ziekenhuis zal blijven ter observatie, maar dat moeten we nog maar even afwachten. Sowieso staat er in de brief met oproep dat het ook kan gebeuren dat alles in verband met ziekte/acute situaties niet door kan gaan, want mam wordt in ieder geval niet gezien als een bijzonder accuut geval. Op zich hoopvol, maar we hopen toch wel dat het gewoon door zal gaan.

Voorlopig kunnen we nu in ieder geval genieten van de kerstdagen, oud en nieuw en de verjaardag van mijn vader op 4 januari.

Wij wensen iedereen fijne dagen!