16 december – druk, druk, druk….

Na de verjaardag, die ondanks het gespreide bezoek, toch wel vermoeiend bleek te zijn geweest was er zondag bezoek van Miriam die de verre reis uit Mariahoop had ondernomen om heel lang met Jannie te praten.
De maandag werd gebruikt om bij te komen van alle vermoeienissen, emoties en alle chocolade en bonbons….

Dinsdagmorgen was het tijd om de kerstboom in elkaar te zetten en op te tuigen daarna kwam Stella met een tas vol met cadeautjes van Adida vrienden en vriendinnen. kerstboom
Om zo lang mogelijk te genieten van de gekregen bloemen en planten worden deze op ons balkon gestald. Het zachte weer en voldoende licht zorgen ervoor dat Jannie er veel langer van  kan genieten dan wanneer we ze binnen op tafel zetten. Inmiddels ziet het balkon eruit als een bloemenstalletje op de markt. Prachtig!

‘s Avonds werden alle verjaardagskaarten doorgenomen en alle Facebook boodschappen van een passende reactie voorzien.
PC152893
De woensdagmorgen was voor Joke uit Zaandam, die iedere keer problemen lijkt te hebben met een doorgang te vinden in de Coentunnel, maar ze is, hoewel niet groot van stuk, niet voor een kleintje vervaard en komt dus toch.

Hanneke Vlaar was in de middag op bezoek, erg gezellig! Aan het eind van zo’n  dag is Jannie  wel erg moe en dat uit zich o.a. in het praten waarin ze soms moeilijk uit haar woorden komt en waar huishoudelijke handelingen moeizaam verlopen. Maar na een poosje rust gaat het dan weer een stuk beter.

We gaan de komende tijd wat minder afspraakjes plannen zodat er iets meer tijd is om uit te rusten – om daarna weer volop te kunnen genieten van bezoek of een uitstapje de stad in!Hanneke Vlaar